Jiabo duwe spesialisasi ing produksi serbet, lampin bayi lan sapanunggalane produk higienis sajrone 18 taun.

Basa
Produk
Waca liyane
Foshan Jiabo produk saniter Co., Ltd. minangka perusahaan skala gedhe sing melu riset lan pangembangan, produksi, pemasaran lan layanan OEM / ODM produk higienis pribadi, produk perawatan pribadi wanita kaya serbet, lampin bayi lan topeng pelindung.
Sanitary Pads Paps Pabrik sing luwih milih sheet lafatan sing apik kanggo sampeyan
Sanitary Pads Paps Pabrik sing luwih milih sheet lafatan sing apik kanggo sampeyan
Pabrik Sanitary Sanitary Manufactor, Umume Opsi Kanggo Pasar Sampeyan
Pabrik Sanitary Sanitary Manufactor, Umume Opsi Kanggo Pasar Sampeyan
Bantalan menstrstrual, lapisan sanilary napkin pad
Bantalan menstrstrual, lapisan sanilary napkin pad
kabeh didol sewengi nggunakake label pribadi khusus serbet bersih serbet kanggo bantalan sanitary anion
kabeh didol sewengi nggunakake label pribadi khusus serbet bersih serbet kanggo bantalan sanitary anion
Layanan OEM / ODM
Pemasok serbet Careboss duwe personel teknologi produksi bermutu, tim OEM profesional, nyedhiyakake layanan OEM / ODM siji-sijine saka desain, produksi, pergudangan lan logistik kanggo pelanggan. "Nggawe kerjasama win-win karo pikiran kita".
Cilik
Waca liyane
Popok bayi Careboss lan pabrik serbet kebiasaan tetep nggunakake panggunaan bahan baku lini pertama, nggawe sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin produk bermutu. Perusahaan iki menehi wigati banget kanggo inovasi produk lan inovasi teknologi, lan nggawe serbet kebersihan "permeable and impermeable" kanggo nyedhiyakake konsumen pengalaman anyar sing lembut, nyaman lan bisa napas.
Lapisan sanitary chip fungsional keranjang jual panas aluminium serbaguna panas
1. Bantalan apik sing metu! 2. Nyaring pad sanitary 3. Potongan serbet sanitasi sing sampurna ing ngarep sampeyan!
Kasus Grosir HighQuality Grosir-Foshan Jiabo Teknologi Co, Ltd
Jiabo ing lantai 4 Ora, Pabrik telu, Tagang, Baishaqiao, Shishan Town, Kabupaten Nanhai, Foshan City.Guangdong Province.China Produk utama HighQuality Case Wholesale-Foshan Jiabo Sanitary Products Technology Co., Ltd. Produk iki tahan karat. Kasedhiya tahan karat ing ngarsane bahan kimia industri lan ora organik lan ora gampang banget yen gagal ing kasus iki.
Produsen Case Professional
Teknologi produk kebersihan Foshan Jiabo Co, Ltd khusus kanggo ngasilake produk higienis lan higienis sing apik ing tingkat 18 taun, kabeh produk ditindakake kanthi standar ISO9001, SGS, CE dll.
Kasus Layanan
Merek produk kebersihan wanita sing misuwur yaiku layanan kerjasama produksi produksi OEM, modis, aman lan sehat, ngrawat kesehatan wanita sing wis kita lakoni.
Babagan Kita
Produsen produk sanitasi wanita Jiabo
& profil pemasok.
Careboss nduweni personel teknologi produksi bermutu, tim OEM profesional, nyedhiyakake layanan OEM / ODM mandeg saka desain, produksi, pergudangan lan logistik kanggo pelanggan. "Nggawe kerjasama win-win karo pikiran kita" minangka filosofi bisnis, "Care for the world, love the world" minangka target kita, lan ngupayakake dadi perusahaan benchmark ing industri iki.
Umpan Balik
Yen sampeyan duwe saran babagan layanan, mangga isi ing ngisor iki. Kita bakal bales sanalika bisa.